/ Efbet Лига
Локомотив Пд
3:0
[ 1:0 ]
Етър (Вт)
2
X
1
Мачът:
Зума: Играчите не са добре психически
Автор: FUT.bg | 09:42 / 18.04.2013
© Sport.bg
Почетният президент на Локо Пловдив и спортно-технически директор Христо Бонев е категоричен, че тимът не е дръпнал ръчната, въпреки че 8 последните три мача записа две загуби и едно равенство.

"Хич не ми е приятно, че допуснахме две поредни поражения. Отделно, в три поредни мача, заедно с равенството с Миньор в Перник (1:1), ни вкарват голове все в последните минути. Виждам, че момчетата не са добре психически. Липсва им концентрация в края. Ние обаче нямаме претенции, че сме някакъв суперотбор. В мачовете, в които побеждавахме, момчетата се хвърляха в битката и всеки един от тях даваше максимума от себе си. Но в тези три мача - с Миньор, Ботев Враца и Лудогорец, получихме много болезнени голове", каза Зума пред "Тема Спорт".

"Играчите не са дръпнали ръчната, тъй като не очакваме някакви чудеса от тях. Яд ме е обаче, че изпуснахме да бием Миньор и Ботев Враца. Срещу Лудогорец е ясно - по-добър отбор от нас са. Ако трябва да бъдем честни, в повечето моменти в Разград се бранехме. Имахме много добре организирана отбрана, но напред не можахме да направи нищо. Нападателите не съумяваха да задържат топката и всичко падаше върху отбраната. Така дойде и моментът, в който защитниците се пропукаха и от невнимание допуснаха гола на Кишада", продължи Бонев.

"Не вярвам на играчите да им влияе казаното от г-н Марешки, защото смятам, че той ще обмисли много добре цялата ситуация и момчетата го знаят. Г-н Марешки вече се приобщи към нашето семейство и той няма да остави отбора, защото стана един истински локомотивец. Ако се намерят и други хора, които да застанат до него и да дават пари, ще бъде най-хубавото и за него, и за нас в тима", завърши легендата.




13:18/18.04
новина
Стефан Генов: Искам задължителни 3 точки в събота
11:46/17.04
новина
"Смърфовете" загубиха Златински и Кавдански
11:14/17.04
новина
Юруков претърпя успешна операция, пропуска градското дерби






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!