/ Efbet Лига
Лудогорец
1:0
[ 0:0 ]
Локомотив Пд
2
X
1
Мачът:
Домусчиев с ултиматум: Искам задължителна победа над Локо пд
Автор: FUT.bg | 10:29 / 15.04.2013
© Sport.bg
Собственикът наЛудогорец Кирил Домусчиев поста­ви ултиматум на футболис­тите за задължителна побе­да над Локо Пловдив днес. Разградчани са в серия от два поредни мача без успех. По-тревожното обаче е, че момчетата на Ивайло Петев не успяха да отбележат гол - с Литекс (0:0) у дома и ЦСКА (0:0) в София.

Именно след мача с черве­ните босът на шампионите е обяснил изрично какво ще изисква от играчите. Той проведе близо 10-минутен разговор с тях, видя човек на "Тема Спорт" на "Армия­та", след което напусна съб­лекалнята с мрачна физионо­мия.

"Искам още в понеделник (б.а. - днес) да се върнете на победния път. Чухте ли? Стягайте се. Трябва да бие­те Локо Пд задължително", бяха част от думите на До­мусчиев към възпитаниците на Ивайло Петев на излизане от "Армията".

Освен с играчите той проведе и дълъг разговор с треньора и неговия помощ­ник Георги Дерменджиев пред съблекалните. Кирил за­едно с брат си Георги Домус­чиев изслушаха доводите на наставника за слабата игра на тима в последно време. Босът постави на дневен ред и головата суша, в коя­то е изпаднал отборът през пролетния полусезон. До мо­мента разградчани са отбе­лязали едва 2 гола в 5-те си мача за първенство, като имат само една победа - Ло­ко Сф (1:0). След тежкия раз­говор с Петев шефът се ка­чи в клубния автобус и на ви­сок глас отново изясни неща­та на футболистите.

"Емо (б.а. - обръща се към капитана Гъргоров), стягай ги. Трябва да се вкарват го­лове и да почвате да биете. Не може повече така да продължавате", обърна се Домусчиев към Бадема, пре­ди отборът да си тръгне от "Армията".





11:19/17.04
новина
Локо Пд изпусна бонус от 30 бона в Разград
09:37/16.04
новина
Петев: Имам ултиматум за титла
09:36/16.04
новина
Лудогорец трепери, но все пак вкара
11:59/15.04
новина
"Смърфовете" чакат стимул от Левски






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!