/ Efbet Лига
Левски
2:1
[ 1:0 ]
Локомотив Сф
2
X
1
Мачът:
Николай Митов: Доверието на феновете се печели с победи
Автор: FUT.bg | 15:46 / 12.04.2013
© levski.bg
Новият старши треньор наЛевски Николай Митов говори днес пред представителите на медиите след тренировката на тима. "Нямам притеснения, аз съм израснал в този клуб, бил съм шампион и като футболист и като треньор, от дете съм тук. И ще се опитам да го предам на моите състезатели. Ако не бях убеден, нямаше да съм тук пред вас", каза Митов.

"Това са футболистите наЛевски, не ги деля. Аз държа на юношите, но ще играе този, който се докаже на тренировки. Аз съм бил до Илиан Илиев, отличен треньор. Има го във футбола, не се получиха нещата. Той взе това решение. Оставаме си приятели. Има нещо, което трябва да премахнем, аз го знам за себе си. Ще видите утре" добави той.

"Феновете имат право. Доверието на феновете се печели с победи. ВЛевски трябва да биеш, за да е щастлива публиката. Тя ще ни заобича, ако побеждаваме. Гледам само напред. Емил Велев е един от най-добрите треньори в България. С удоволствие излизам утре срещу моя учител, без никакви сантименти," каза още Митов.

"Искам да съм Николай Митов а не да приличам на друг. Предстоят ни тежки мачове, но това са мачовете. Едно е да играеш в тях, друго е в Гоце Делчев или Банско. Няма треньор, който не иска да се развива и да използва този шанс. Нека да си свършим работата до лятото - да сме шампиони и да вземем Купата. Попитах футболистите: Има ли някой от вас, който не е убеден, че ще станем шампиони и ще вземем Купата? Всички казаха, че ще станем шампиони", завърши Митов.

Ето какво казаха помощниците на Митов пред представителите на медиите:

Мариан Христов: "Супер се чувствам, доста време съм прекарал тук. Познавам района, поживях тук четири-пет години като юноша. Човек не избира, решава, когато го поканят. ВЛевски винаги е тежко. Мен специално не ме е страх. На професионалния футболист напрежението му е в работата. Оправдания за психическо напрежение не приемам. Не ми е много лесен характерът. Ако имаше рецепта как се става шампион, сигурно щяха да ме канят от всички отбори. Има си старши треньор, но и всички ще работимЛевски да играе по-добре, по-агресивно и да създава повече положения."

Елин Топузаков: "Може би прекалено големите очаквания, че след три години суша, задължително трябва да станем шампиони стъписват момчетата. С някои футболисти съм играл, от други имам наблюдения от школата. Не мисля, че духът наЛевски е загубен, просто трябва да го покажем. Старши треньор е Николай Митов, аз съм само помощник. Разбира се, границата няма да е толкова голяма, имам визия за начина на работа. Чувствам се добре. Надявам се с опита, който добих през годините вЛевски да бъда полезен. Определено момчетата са малко стъписани. Аз им казах само две изречения в съблекалнята. Философията наЛевски и публиката е да не се предаваме до край. Всеки прави тактически и технически грешки, но когато се вижда непримиримост, тези грешки се прощават. Ние не сме тук, за да научим футболистите за два дни да играят футбол. Мисля, че имаме начини и методи да повлияем на футболистите. Тъжно е, но е така в живота. След време може пак да работя с тях в школата, а може след години те дойдат в първия отбор. В школата има талантливи деца, които трябва по-бързо да бъдат интегрирани."




15:57/12.04
новина
Групата на Левски за мача с Локо Сф
13:02/12.04
новина
Мариян Христов: Отборът на Левски трябва да играе много по-агресивно
12:59/12.04
новина
Тонев: Спираме всички плащания до края на сезона
09:48/12.04
новина
На "Герена" треперят за Карвальо
09:23/12.04
новина
Левски би шута на Илиан, Митов ще води "сините" до края на сезона
13:08/11.04
новина
Феновете на Левски: Преминахте всички граници! Отборът да доиграе сезона с юноши
10:52/11.04
новина
Гласят Джанини и Митов за треньорския трон на "Герена"
10:01/11.04
новина
Кокала вдигна мерника на трима






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!