/ Efbet Лига
Ботев Пд
5:0
[ 2:0 ]
Пирин ГД
2
X
1
10.50
4.50
1.30
Мачът:
Мъри Стоилов: Изгубихме една битка в сряда, но не сме загубили войната
Автор: FUT.bg | 13:01 / 12.04.2013
© Sport.bg
Изгубихме една битка в сряда, но не смятам, че тотално сме загубили войната. Още утре Ботев трябва да покаже играта, която показва до момента и да се върне на пътя към победата. Това съобщи днес треньорът на "канарчетата" Станимир Стоилов.

"Има разочарования във всички нас най-вече от резултата, тъй като не заслужавахме да загубим в Стара Загора. Опитвам се максимално да изолирам отбора от всякакви видове проблеми и изцяло да се концентрираме върху нашата игра. Искам също така да запазим духа и волята от последния мач, и на нашия стадион да покажем една добра привлекателна игра за всички хора, които преследват нашия отбор навсякъде", допълни Стаилов.

"Не смятам, че на този етап има юноши, които могат да отговорят на изискванията на А група. Ширина в състава имаме достатъчно, но може би класа нямаме на някои позиции. Ако трябва ще преквалифицираме играчи на отделни позиции да придадат повече футболна интелигентност", отговори Мъри относно контузиите, които преследват неговия тим и с късата скамейка, с която разполага в момента.

"Преди началото на сезона доста хора подцениха отбора наПирин ГД. Виждате на кое място е в момента. Отбор, който е взел точка на Лудогорец и Левски, не бива да се подценява. Този отбор показа една много добра игра във всички мачове, които съм го наблюдавал, но пак казвам за мен най-важното е как ще играе Ботев", каза наставникът относно противникът на "жълто-черните".

"Тошко е в една положителна серия бележи голове. Може би има една лека умора от това, че не почива през зимната паузата, но до 2 седмици спадът в неговата форма ще е отменил и той ще се завърне на познатото ниво, с което стартира шампионата", завърши Стоилов.  





13:12/12.04
новина
Кривия обвини Съдийската комисия в манипулиране на факти






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!