/ Висша Лига
Рединг
0:0
[ 0:0 ]
Ливърпул
2
X
1
Мачът:
Лукас Лейва преподписа с Ливърпул
Автор: FUT.bg | 10:37 / 11.04.2013
© Skysports
Полузащитникът наЛивърпул Лукас Лейва подписа нов дългосрочен договор с Червените.

Бразилецът изигра 208 мача за мърсисайдци след идването си в клуба през лятото на 2007-а година от Гремио и въпреки здравословните проблеми, които има напоследък, сега се справя отлично.

Той пропусна първите няколко месеца от сезона заради травма в бедрото, но след като се оправи е основна част от селекцията на Брендън Роджърс.

"Подписах нов дългосрочен договор и се чувствам така, както дойдох за първи път тук. Много се радвам, че имам възможност да играя за този голям отбор. Това е мястото, на което се чувствам добре и където искам да бъда, така че съм много доволен, че това ще стане" заяви халфът пред официалния сайт на отбора.

"Решението бе много лесно, защото се насладих на времето си тук и искам този период да продължи. Вярвам, че ми предстоят още няколко успешни години" добави Лукас.

"Това е фантастично. Той е изключителен служител на този клуб, преодоля две тежки контузии, за да се върне още по-силен. Ние искаем да запазим най-добрите си играчи и това е пример, че го правим. Отборът има нужда от силни личности и Лукас е точно такава" изтъкна изпълнителният директор Йън Еър.











Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!