/ Лига Европа
Ливърпул
3:1
[ 2:1 ]
Зенит
2
X
1
Мачът:
Рейна щастлив на "Анфийлд", не мисли за завръщане в Испания
Автор: FUT.bg | 17:25 / 19.02.2013
© Skysports
Вратарят на Ливърпул Пепе Рейна даде да се разбере, че е щастлив на "Анфийлд" и няма намерение да напуска отбора през лятото, въпреки множеството спекулации по негов адрес.

В последно време усилено се говори, че Рейна е човекът, който ще замени Виктор Валдес в Барселона.

"Всеки говори за мен и за моя трансфер в Барселона, но това са просто спекулации. Имам договор с Ливърпул и съм щастлив в клуба", призна Рейна пред радио "Марка".

"Сигурен съм, че Виктор Валдес има своите основания, за да вземе решение да напусне "Ноу Камп". Уважавам го много. Той ми е съотборник в националния отбор, а освен това и приятел. Въпреки всичко, той ще остане с високо вдигната глава, тъй като е дал всичко от себе си за Барса", подчерта Рейна.

Пепе се пошегува, че ще се радва на трансфер, на Гарет Бейл в Реал Мадрид, тъй като крилото му причинява сериозни проблеми в мачовете между Ливърпул и Тотнъм.

"Ако Реал го вземе, тогава това ще бъде истинско удоволствие за мен, тъй като Гарет ми създава сериозни проблеми, когато играем срещу Тотнъм. Луис Суарес? Не мога да видя как той ще премине в Примера дивисион. Мисля, че ще остане при нас", завърши Рейна.





10:18/21.02
прогноза
от Никола К: Еееее, това си е просто подарък хора. Възползвайте се!
1
13:10/18.02
новина
Приключи сезонът за Фабио Борини






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!