/ Шампионска лига
Байерн Мюнхен
4:1
[ 1:0 ]
БАТЕ Борисов
2
X
1
Мачът:
"Газпром" влиза в Байерн
Автор: FUT.bg | 08:54 / 03.12.2012
© Bundesliga
Газовият гигант "Газпром" влиза в Байерн, разкри "Билд". Слуховете за подобна възможност тръгнаха още през януари, но сега положението е друго и съвсем скоро между двете страни ще бъде подписан спонсорски договор за много пари.

Параметрите по сделката все още не са известни, но със сигурност в касата на баварците ще влизат повече пари от сумата (12 млн. евро), която "Газпром" налива в касата на Шалке по подобен рекламен договор до 2017 г.

Смята се, че предстоящият контракт е част от подготовката на газовия гигант да се ангажира още по-сериозно с немския пазар на газ, включително на дребно до отделните домакинства. А като част от плана в тази посока почетният президент на Байерн Франц Бекенбауер вече се обвърза с договор с руснаците на длъжността спортен посланик.

Според "Билд" обаче в Байерн продължават да търсят и друг голям инвеститор освен "Газпром". Инвеститор, който да налее едни 100 млн. евро в замяна на акции на клуба, както си пожела наскоро президентът Ули Хьонес. По подобие на дългогодишните партньори на баварците "Ауди" и "Адидас", който от години притежават по 9,1% клубни акции.




09:23/05.12
прогноза
от Красимир Шишков: Гостите ще отбележат гол
гост над 0.5
16:55/05.12
новина
Робен се завръща през следващата година
15:17/03.12
новина
Национал на Байерн претърпя успешна операция
14:37/02.12
новина
Ас на Байерн с тежка травма от дербито, аут е за дълго






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!