/ Приятелски
Словачко
2:4
[ 0:2 ]
Ботев Пд
2
X
1
Мачът:
Феро след боя над Словачко: Това бе най-добрият ни мач
Автор: FUT.bg | 09:03 / 22.07.2012
© Sport.bg
Старши треньорът наБотев Пд Ферарио Спасов остана много доволен от играта на своя отбор в двубоя съсСловачко, който бе спечелен от "жълто-черните" с 4:2.

"Продължаваме да развиваме играта си и с всеки изминал мач подобряваме представянето си. Това беше най-добрата продукция от нашия отбор досега, особено през първото полувреме надиграхме напълно противника. Вкарахме четири гола след добри комбинации и създадохме още доста чисти положения. Направихме много хубави неща, а и много ми харесва, че Иван Цветков и Вандер бързо започнаха да се разбират."

"От друга страна, допуснахме два елементарни гола, но отдавам това на умората, която се натрупа у момчетата. Тя си пролича най-вече през второто полувреме. Да изиграеш три мача за четири дни е доста трудно", заяви минути след срещата наставникът на "жълто-черните".

"Въпреки добрата игра, която демонстрирахме не бива да надуваме фанфари, защото това са просто контролни срещи. За самочувствието на футболистите е хубаво, че побеждаваме, но по-важно е да продължим да подобряваме играта си. Имаме още доста работа и продължаваме да я вършим по план", допълни Феро.




14:36/21.07
новина
Ясни са 11-те на Ботев за контролата със Словачко






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!